Dostava in strošek dostave

Kupljeno blago ostane v lasti prodajalca vse do poravnave celotne kupnine s strani kupca. Blago se dostavlja samo proti plačilu. Če blaga ni na zalogi, vas o roku dobave obvestimo, če ste na dane naslove dosegljivi. V kolikor se zgodi, da določen že kupljen izdelek ni dobavljiv, vam bomo vrnili denar v 8 dneh od naročila.


Naročene izdelke pripravimo in odpošljemo praviloma v dveh, najkasneje pa v osmih delovnih dneh. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. Za osebni prevzem v butiku vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago pripravljeno na prevzem. Osebni prevzem v butiku je možen v času odprtja, od ponedeljka do petka, med 10. in 18. uro in ob sobotah, med 9. in 13. uro.

V Sloveniji je čas dostave za večino pošiljk en delovni dan, pri čemer pa se ta lahko zaradi različnih vzrokov, na katere ne moremo vplivati (okvare, nesreče, napake, razmere na cesti…), podaljša.

Dostava naročenega blaga, kupljenega v spletni trgovini, je mogoča le na ozemlju Republike Slovenije.

Dostava naročenega blaga se izvaja preko različnih ponudnikov paketne distribucije, ki blago dostavijo do kupca v vse kraje v Sloveniji. Prevoznika paketne distribucije izbere podjetje Boutique Cardinallia, d.o.o.

Kupec krije poštnino v primeru nakupa, nižjega od 150 €. Strošek dostave ob nakupu do 150 € je 3,50 € in se izpiše ob zaključku vašega naročila ter je zaveden na računu, ki ga prejmete skupaj z naročenimi izdelki. Pri nakupu nad 150 € so stroški pošiljanja brezplačni.

V primeru, da vas ob dostavi pošiljke ni doma, vam dostavna služba v nabiralniku pusti obvestilo o poštnem paketu in načinu, kako ga prevzamete.

Vse potrebne podatke boste prav tako prejeli po elektronski pošti.